Tiroli gombócok

A tojásokat egy mélyebb tálban habverő segítségével elkeverjük a tejjel, és beleáztatjuk a kockákra vágott kenyeret. A kenyérszalonnát, a szalámit (ne legyen paprikás) és a húsos szalonnát apró kockákra vágjuk, és hozzáadjuk a finomra aprított petrezselyem zöldjét meg a snidlinget.

A keveréket a tojásos tejbe áztatott zsemléhez öntjük. Sóval és reszelt szerecsendióval fűszerezzük. Alaposan összekeverjük, és hűvös helyen kb. egy órát pihentetjük. Ezután a masszához annyi lisztet keverünk, hogy jól formázható legyen.

Mandarin nagyságú gombócokat formázunk, lisztben megforgatjuk, és a lassú forrásban lévő húsalaplében, kb. 20 perc alatt kifőzzük. Tálalhatjuk tejföllel, de paprikás, kapros, tejfölös mártással is kitűnő.

Darált húsos zöldséges lepény

kaloria 520 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink