Forrás: Pásztor Tünde

Töltött csirkemell mandulás bundában sütve

Töltött csirkemell

A darált húst összekeverjük a krémsajttal, a kockára vágott tarjával, az apróra vágott hagymával, a finomra vágott petrezselyem zöldjével és egy egész tojással. A mellfilét nagyobb szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk. Megsózzuk, az egyik felükbe teszünk egy púpos evőkanálnyi tölteléket, ráhajtjuk a másik felüket, így panírozzuk. Nem kell összetűzni, mert a töltelék a benne lévő sajt miatt nem fog kifolyni. A panírozásnál a tojás után a mandulába mártjuk, utána a morzsába, így nem fog megégni a mandula. Bő olajban, közepes lángon mindkét oldalukat pirosra sütjük.

Mandulás bunda

kaloria 520 CAL
ido 50 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink