Töltött libanyak

Töltött libanyak

A jó minőségű zsemlét egycentis kockákra felvágjuk, és tejjel belocsoljuk. A darabkákat libazsíron aranybarnára pirítjuk. A libamájat libazsíron megsütjük, majd apró kockákra felvágjuk. A zsemledarabokat és a libamájat a nyers tojással összekeverjük, sót, borsot és vágott petrezselymet adunk hozzá, majd úgy töltjük bele a libanyakbőrbe, hogy az jó kemény legyen. A bőr végeit bevarrjuk. A libasülthöz hasonlóan előbb párolni kell, azután libazsíron, tárcsán hirtelen lepirítani.

kaloria 410 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.