Forrás: Pásztor Tünde

Tormás-sonkás karajszelet grillezett kukoricával

  1. Megmossuk és leszárítjuk a hússzeleteket, klopfolni nem kell. Mindkét oldalukat jó vastagon bekenjük tormával. Mindegyiket becsavarjuk egy-egy vékony szelet sonkába. Hagyjuk egy negyedórán át állni.
  2. Olajjal vagy szalonnával bekenjük a grillrácsot, és közepes tűzön jó negyedóra alatt megsütjük a tormás-sonkás húsok mindkét oldalát. Vele együtt rárakjuk a rácsra a feldarabolt, beolajozott kukoricát is, és többször forgatva körbepirítjuk.

Mustáros karaj kolbásszal, szalonnával, sonkával

Karajban sült kolbász

 

kaloria 680 CAL
ido 50 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink