Turbolyás csirkecombfilé vadrizzsel

Félbevágjuk a filéket. Egy jól záródó dobozban összekeverjük egy kis olajjal, sóval, borssal, végül belevegyítjük az elmorzsolt kakukkfüvet meg a durvára vágott turbolyát is (pár szálat félreteszünk a tálaláshoz). Pár órát pihentetjük hideg helyen.

Utána felhevítünk egy serpenyőt, s a páccal együtt belefordítjuk a csirkét. Mérsékelt tűzön mindegyik oldalukat megpirítjuk, közben sűrűn kevergetjük. Tálalás előtt meghintjük az összevágott turbolyával.

Pici zsiradékon megfuttatjuk a kétféle rizst, majd öntünk rá kétszeres mennyiségű vizet, sózzuk, és puhára főzzük.

Turbolyás tészta gombával, parmezánnal, fenyőmaggal

 

kaloria 310 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.