Először a tölteléket készítjük el. A sonkát apró kockákra vágjuk, serpenyőben megpirítjuk, tányérra szedjük. A helyére rakjuk a vajat, megforrósítjuk, megfuttatjuk benne a reszelt fokhagymát, rádobjuk a megtisztított spenótot. Csak addig melegítjük így, míg a zöld levelek meg nem rogynak. Utána összekeverjük a túróval és a sonkával, végül hozzádolgozzuk a tojássárgáját, és sózzuk-borsozzuk. Hidegre hűtjük.
A kész tésztát kinyújtjuk, 10 cm-es kockákra felvágjuk. Mindegyik közepére rakunk egy-egy adag hideg tölteléket. Felhajtjuk négy oldalról, kicsit összenyomjuk, majd átrakjuk egy papírral borított sütőlapra. Langyos helyen hagyjuk még 20 percet kelni, lekenjük felvert tojással, majd 210 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és körülbelül 15 perc alatt megsütjük.