A PALACSINTA
A szokásos módon hagyományos palacsintákat készítünk. – Elkészítjük a túrótölteléket (lásd külön). – A kész palacsintákat vékonyan megkenjük a túrótöltelékkel, majd feltekerjük. A tekercsek végét levágjuk, majd a maradékot háromfelé daraboljuk.
A TÚRÓTÖLTELÉK
A töltelék hozzávalóit összedolgozzuk egynemű masszává, majd 20 percre hűtőbe tesszük. Ezután bekenjük vele a palacsintákat.
AZ ANGOL KRÉM
Az angol krém hozzávalóit összekeverjük, és lassú tűzön, folytonos kevergetés mellett sűrűsödésig főzzük. Tálaláskor a kihűlt angol krémet a tányér aljára tesszük. Ere állítjuk rá a 45 cm magas palacsintadarabkákat, majd megszórjuk porcukorral. A porcukros palacsintákat flambírozópisztollyal karamellizáljuk. Friss gyümölcsöt is tehetünk mellé.