Egy keverőtálba ütjük a négy egész tojást, hozzáadjuk a cukrot, és elektromos habverővel, maximális fokozaton öt percig verjük, ezalatt szépen ki fog fehéredni, és jól megnő a tömege. Fakanállal eloszlatjuk benne a lisztet.
Egy kerek, 24 centiméter átmérőjű tortaforma aljába papírt szabunk, belesimítjuk a masszát. 180 fokra előmelegített sütőben megsütjük. Rácsra borítjuk, hagyjuk teljesen hidegre hűlni.
Kikavarjuk a túrót a krémsajttal, a porcukorral és a vaníliás cukorral. A tejszínből kemény habot verünk, és beledolgozzuk a túrós, édes krémbe.
A kihűlt piskótát visszarakjuk a kapcsos tortaformába. Rákanalazzuk a krémet, elsimítjuk, és a hűtőszekrényben tároljuk. Fogyasztás előtt a konzervet leszűrjük, a gyümölcsöt elosztjuk a torta tetején, majd pár ostyarúddal díszítjük