Vaníliakrémes gesztenyetorta

Vaníliakrémes gesztenyetorta

A tojássárgájákat a porcukorral habosra keverem. Hozzáadom a lisztet, az áttört gesztenyemasszát, a sütőport és a vaníliás cukrot. Kevés rumot öntök bele, alaposan összedolgozom, majd belekeverem a pici sóval és citromlével kemény habbá vert tojásfehérjét. A masszából 3 kerek tortát sütök.

Vaníliakrém

A krémhez a pudingport a tejjel felfőzöm. Amíg hűl, a
margarint habosra keverem a porcukorral, majd összekeverem a kihűlt pudinggal. Megtöltöm a krémmel a lapokat úgy, hogy a tetejére is jusson, végül díszítésképpen csokiforgáccsal megszórom.

kaloria 500 CAL
ido 90 perc
nehezseg Nehézség: 2

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.