Vargabéles csokoládéöntettel
A réteslapokból hármat a tepsi aljára helyezzük, olvasztott vajjal meglocsoljuk. A három tojássárgáját kikeverjük a porcukorral, s hozzáadjuk a tejfölt meg a reszelt citromhéjat. Mindezt összekeverjük a finomra összetört túróval, a kifőzött cérnametélttel és a mazsolával, s belecsorgatjuk az olvasztott margarint. Végül könnyedén beleforgatjuk a masszába a tojások habbá vert fehérjét. A krémes keveréket a tepsibe helyezett réteslapokra öntjük, azután befedjük az ugyancsak egyenként vajjal meglocsolt maradék lapokkal. Sütőbe tesszük, és 180 fokon nagyjából egy óra alatt pirosra sütjük. Háromszög alakú szeletekre vágjuk. Csokiöntettel és tejszínhabbal díszítjük, ízlés szerint
vaníliamártással kínáljuk.