Besózzuk a csirkecombokat.
Meghámozzuk a burgonyát, kockára vágjuk, sós vízben puhára főzzük. Amíg fő, felaprítjuk a zöld fűszereket (egy kis csokor petrezselyem zöldjét félrerakunk a körethez), és egy serpenyőben megfuttatjuk 10 dkg vajon. Ezt a zöld vajat keverjük a leszűrt, áttört burgonyához a tejjel együtt. Sóval, fehér borssal, frissen reszelt szerecsendióval fűszerezzük.
Fellazítjuk a csirkecombokon a bőrt. A fűszeres burgonyapürét habzsákba töltjük, és a bőr alá nyomjuk. Kizsírozunk egy tepsit, belefektetjük a megtöltött húsdarabokat, öntünk rá egy deci vizet, alufóliával lefedjük. 170 fokos sütőben körülbelül egy órán át sütjük. Utána levesszük róla a takarást, és megpirítjuk magasabb hőfokon.
A körethez szükség szerint tisztítjuk, hámozzuk a zöldségeket, majd nagyobb kockákra vágjuk. Nagy serpenyőben felforrósítunk öt deka vajat, puhulási sorrendben hozzáadjuk a zöldségeket, és ropogósra sütjük. A végén sózzuk, és meghintjük finomra vágott petrezselyem zöldjével.