Zöldbabos lepény mozzarellával

Megtisztítjuk a zöldbabot, a két végét lecsípjük. Sós vízben roppanósra főzzük.

A tésztát kinyújtjuk, kibélelünk vele egy lapos, szögletes formát, úgy, hogy pereme is legyen.

Belefektetjük a zöldbabot. Felverjük a két tojást, egy keveset félreteszünk, ezzel fogjuk majd a tészta szélét megkenni sütés előtt. A nagyobbik részt összekeverjük a tejszínnel, pici sóval, majd a keveréket a bab tetejére öntjük.

A tészta szélét a félretett tojással lekenjük.

200 fokra előmelegített sütőben körülbelül negyedórát sütjük. A sütési idő vége előtt rámorzsoljuk a mozzarellát, és addig sütjük, míg a sajt meg nem olvad a lepény tetején. Langyosan tálaljuk.

kaloria 500 CAL
ido 40 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

3 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.