- Meghámozzuk a répát, felszeleteljük. A vöröshagymát finomra aprítjuk. Egy nagy serpenyőben felforrósítunk 1-2 evőkanál zsiradékot. Rádobjuk a felaprított hagymát, üvegesre sütjük. Hozzárakjuk a felszeletelt sárgarépát, sózzuk, együtt pároljuk. Ha már félig puha, hozzádobjuk a szegfűszeget, ráöntjük a fagyasztott borsót, beledobjuk a zeller zöldjét, felöntjük a borral, és együtt készre pároljuk. Közben diónyi darabokra felvágjuk a csirkemájat, felkarikázzuk a csilit. Egy másik serpenyőbe rakunk egy-két evőkanál zsiradékot. Beletesszük a májat, és így kezdjük el sütni. Rászórjuk a csilit, hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, és addig sütjük kevergetve, míg a máj át nem sül belül is (összesen 6-7 percre lesz szükség). Sózzuk, borsozzuk, végül összekeverjük a két serpenyő tartalmát.
Melegszendvicsek a grillről – avokádós, marhahúsos, csirkehúsos és darált húsos