- Előmelegítjük a sütőt 190 fokra. Megmossuk a zöldségeket, és egy zöldséggyalu segítségével hajszálvékonyra felszeleteljük. Besózzuk, hagyjuk állni húsz percig, majd papírtörlővel szárazra töröljük. Két nagy tepsit kibélelünk sütőpapírral, mindegyikre rakunk egy-egy evőkanál kókuszzsírt. Fél percre betoljuk a sütőbe, hogy felolvadjon a zsiradék, utána kivesszük, és egy ecsettel egyenletesen szétkenjük a papíron. Egy rétegben ráfektetjük a zöldségszeleteket úgy, hogy lehetőleg ne fedjék egymást. Sózzuk, borsozzuk, morzsolunk rá pici oregánót, és körülbelül húsz perc alatt megsütjük. Ha légkeveréses a sütőnk, akkor mehet egyszerre mind a két tepsi, ha nem, akkor csak egymás után.
TRÜKK
Magában is finom rágcsálnivaló, de szinte önálló fogás lesz, ha teszünk mellé egy adag zúzott fokhagymával, sóval, borssal ízesített joghurtot.