Forrás: Lapos Rebeka

Zöldségcsipsz

  1. Előmelegítjük a sütőt 190 fokra. Megmossuk a zöldségeket, és egy zöldséggyalu segítségével hajszálvékonyra felszeleteljük. Besózzuk, hagyjuk állni húsz percig, majd papírtörlővel szárazra töröljük. Két nagy tepsit kibélelünk sütőpapírral, mindegyikre rakunk egy-egy evőkanál kókuszzsírt. Fél percre betoljuk a sütőbe, hogy felolvadjon a zsiradék, utána kivesszük, és egy ecsettel egyenletesen szétkenjük a papíron. Egy rétegben ráfektetjük a zöldségszeleteket úgy, hogy lehetőleg ne fedjék egymást. Sózzuk, borsozzuk, morzsolunk rá pici oregánót, és körülbelül húsz perc alatt megsütjük. Ha légkeveréses a sütőnk, akkor mehet egyszerre mind a két tepsi, ha nem, akkor csak egymás után.

TRÜKK

Magában is finom rágcsálnivaló, de szinte önálló fogás lesz, ha teszünk mellé egy adag zúzott fokhagymával, sóval, borssal ízesített joghurtot.

Fűszeres halcsipsz

Diós zellercsipsz

kaloria 100 CAL
ido 55 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Lapos Rebeka

Ajánlataink