Szabálytalan darabokra vágjuk a pulykacombot. Egy keverőtálba rakjuk, összekeverjük sóval, borssal, olvasztott zsírral, és hagyjuk állni, amíg a zöldségeket előkészítjük.
A káposzta külső leveleit leszedjük, kivágjuk a torzsát, majd kis cikkekre vágjuk. Meghámozzuk a sárgarépát, a krumplit és a vöröshagymát, ezeket is feldaraboljuk nem nagyon apró cikkekre, kockákra. A fokhagymát megtisztítjuk, majd felszeleteljük.
Egy tepsibe lerakjuk a fűszeres húst, közé dugdossuk a felvágott zöldségeket és a fokhagymát. Kicsit sózzuk, megszórjuk a csomborral. Alufóliával lefedjük, és 170 fokos sütőben 1 óra 20 percet sütjük. Ha kész, levesszük a fóliát, elemeljük a sütő hőmérsékletét 200 fokra, és rápirítunk az ételre.