Forrás: Pásztor Tünde

Zöldséges rántott paprika

  1. A füstölt húst nagyon apróra felkockázzuk. A paprikákat megmossuk, a végüket levágjuk (minta töltött paprikát akarnánk főzni), a csutkájukat kiemeljük. Meghámozzuk a répát, levágjuk a cukkini és a zellerszárak két végét, lehúzzuk a póré külső leveleit. Az előkészített zöldségeket is felaprítjuk a petrezselyem zöldjével együtt.
  2. Egy tálban összekeverjük a húsféléket a zöldségekkel meg a tojással, sóval és borssal ízesítjük. Ezzel a masszával megtöltjük a kivájt paprikákat. Utána a szokásos módon panírozzuk, azaz megforgatjuk lisztben, felvert tojásban, majd zsemlemorzsában, és bő, forró olajban pirosra sütjük. A paprikaburoktól kivételesen jóízű lesz ez a zöldséges vagdalt.

Rántott csirkemell és sertésborda

Kovászos uborkás rántott karaj

 

kaloria 440 CAL
ido 50 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink