Forrás: Pásztor Tünde

Zöldséges-szezámmagos tészta

Kevés olívaolajon megfuttatjuk a csíkokra vágott zöldségeket. Ízesítjük morzsolt kakukkfűvel, bazsalikommal, sóval, a legvégén belekeverjük a száraz serpenyőben világosra pirított szezámmagot.

Megfőzzük a tésztát a zacskón szereplő utasítás szerint – figyeljünk arra, hogy „al dente” (harapható) legyen, ne főzzük szét. Rászedjük a fűszeres zöldségcsíkokra, összeforgatjuk, és máris tálalhatjuk.

Még finomabb lesz, ha megszórjuk némi reszelt parmezánnal.

Padlizsános tészta

Grillezett csirkecomb paradicsomos birssel

kaloria 430 CAL
ido 32 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink