2016. december 22. csütörtök 12:03
Vannak olyan sütemények, amelyeket tényleg csak sátoros ünnepekre készítünk el, mert macerásak és drágák. Több lapot kell sütni, sokféle a töltelék, elő kell keresni a habzsákot, ráadásul kisebb vagyonba kerülnek az alapanyagok. Mikor máskor lepjük meg ezekkel a családot, ha nem karácsonykor és környékén?
2016. december 22. csütörtök 00:31
Az egri Gregor Sándor tökélyre fejlesztette a hagyományos magyar töltött káposztát. A részletes recepthez rengeteg hasznos tanácsot és trükköt is mellékelt. Sokféle húsból készíti az ünnepi egytálételt, attól lesz ennyire finom.
2016. december 14. szerda 16:37
2016. december 7. szerda 22:58
Vannak olyan sütemények, amelyeket tényleg csak sátoros ünnepekre készítünk el, mert macerásak és drágák. Több lapot kell sütni, sokféle a töltelék, elő kell keresni a habzsákot, ráadásul kisebb vagyonba kerülnek az alapanyagok. Mikor máskor lepjük meg ezekkel a családot, ha nem karácsonykor és környékén?
2016. december 1. csütörtök 06:51
Urbán Gáborné (Jászapáti) évek óta minden karácsonykor több kiló mézeskalácsot süt (15 kg lisztből aprósüteményeket, és mellette 4-5 házikót is). A cifra sütemények nemcsak szemet gyönyörködtetően szépek, de nagyon-nagyon finomak is. A tökéletes receptet megosztotta velünk is, vágjanak bele bátran. Az ügyes kezűeknek a díszítés sem lesz nagy kihívás.