Forrás: Ványi László

Almakocsonya tormás csirkecombbal

  1. Az almát meghámozzuk, apró kockákra összevágjuk. A zselatint 3 dl húslevesben feloldjuk, vigyázva, hogy
    ne forrjon fel. Amikor majdnem kihűlt, beletesszük az almakockákat. Különösebb fűszerezést nem igényel, mert a húsleves önmagában is elég ízletes. A kocsonyát fóliával kibélelt formába öntjük, és a hűtőbe tesszük dermedni.
    A csirkecombokat besózzuk, és vastagon bekenjük a reszelt tormával. Tepsibe tesszük, meglocsoljuk olajjal,
    pici vizet öntünk alá és körülbelül 40 perc alatt megsütjük. A forró csirkecombokat a hideg almakocsonyaszeletekkel
    körítve kínáljuk.

Nyúlkocsonya

Vörösboros marhalapocka káposztás nudlival

kaloria 350 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Ványi László

Ajánlataink