Kecskesajtos cannelloni
A tejszínből fél decit félreteszünk, a többit felforrósítjuk az egyik szál rozmaringgal, majd belereszeljük a kecskesajt felét. Sóval, frissen őrölt borssal ízesítjük, azután kevergetve felolvasztjuk a sajtot.
A kecskesajt másik felét a félretett tejszínnel kikeverjük, összevágott rozmaringgal, sóval, borssal és fehérborral ízesítjük. A krémet ezután beletöltjük a nyers, száraz tésztába. A tésztarudakat magas peremű tepsibe tesszük,
ráöntjük a tejszínes mártást, és 160 fokos sütőben körülbelül 40 perc alatt megsütjük.
Paprikamártás
A mártáshoz a paprikát 200 fokos sütőben szinte feketére pirítjuk, azután hideg vízbe tesszük és lehúzzuk a héját. A vöröshagymát finomra vágva kevés vajon megpirítjuk, majd hozzákockázzuk a kaliforniai paprikát, végül belekeverjük a finomra vágott petrezselyem zöldjét.