Fokhagymás krémmel töltött roló

  1. A leveles tésztát vékonyra kinyújtjuk, 2-3 cm széles csíkokra vágjuk, majd ujjnyi vastag fémcsőre csavarjuk, és a tekercseket sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. A tetejüket megkenjük tojássárgájával, meghintjük köménymaggal, azután 180-200 fokra előmelegített sütőben aranysárgára sütjük. A rolókból kivesszük a csövet, majd kihűtjük.
  2. Közben a krémsajtot elkeverjük 15 dkg reszelt sajttal, a zúzott fokhagymával és a finomra vágott metélőhagymával. Sóval és borssal ízesítjük, majd a krémet habzsák segítségével a rolókba töltjük. A fokhagymás krémmel töltött rolók két végét reszelt sajtba mártjuk.

Sajtos-sonkás rolók zöldspárga-ágyon

Sörleves füstölt csülökkel

 

kaloria 300 CAL
ido 45 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.