Előételek
Levesek
Főételek
Saláták
Desszertek
Magazin
Gasztro blogok
Előfizetés
Nyomtatott lap
Digitális lap
Oldal kiválasztása
címke: befőzés
10 éve
befőzés
gyümölcs
lekvár
Rumos meggylekvár
820 CAL
80 perc
Nehézség: 1
10 éve
Befőtt
befőzés
zöldség
Tavaszi retek
130 CAL
25 perc
Nehézség: 1
10 éve
befőzés
gyümölcs
lekvár
Thai citromfüves eperlekvár
770 CAL
80 perc
Nehézség: 1
10 éve
befőzés
Pácolt sajtkockák
80 CAL
15 perc
Nehézség: 1
10 éve
befőzés
desszert
gyümölcs
hagyományos
Epres-rebarbarás kompót
280 CAL
60 perc
Nehézség: 1
10 éve
befőzés
padlizsán
Ilonka zakuszkája
130 CAL
90 perc
Nehézség: 1
10 éve
befőzés
hagyományos
zöldség
Andi ketchupja
60 CAL
150 perc
Nehézség: 1
11 éve
befőzés
hagyományos
hal
zöldség
Céklás marinált halfilé
450 CAL
60 perc
Nehézség: 1
12 éve
Akác- vagy bodzaviráglekvár
12 éve
befőzés
hagyományos
zöldség
Tárkonyos gomba
200 CAL
60 perc
Nehézség: 1
1
...
5
...
10
Reszelt zöldség sütve – mindnyájan imádjuk
Keksziskola – mi már az adventre gondolunk
Befőzés
Penész a lekváron: megehetjük vagy dobjuk ki?
A világ legjobb aprósüteménye
Csipketea, az őszi-téli csodaital
4 tipp a tökéletes mézeskalácshoz
Kanalazható gyönyörűség
Egy tál dödölle, ettél belőle?
Párizsi – az elveszett ártatlanság
6 egyszerű trükk, hogy gyorsabban elkészüljön az ebéd