Előételek
Levesek
Főételek
Saláták
Desszertek
Magazin
Gasztro blogok
Előfizetés
Nyomtatott lap
Digitális lap
Oldal kiválasztása
címke: befőzés
11 éve
befőzés
gyümölcs
lekvár
Rumos meggylekvár
820 CAL
80 perc
Nehézség: 1
11 éve
Befőtt
befőzés
zöldség
Tavaszi retek
130 CAL
25 perc
Nehézség: 1
11 éve
befőzés
gyümölcs
lekvár
Thai citromfüves eperlekvár
770 CAL
80 perc
Nehézség: 1
11 éve
befőzés
Pácolt sajtkockák
80 CAL
15 perc
Nehézség: 1
11 éve
befőzés
desszert
gyümölcs
hagyományos
Epres-rebarbarás kompót
280 CAL
60 perc
Nehézség: 1
11 éve
befőzés
padlizsán
Ilonka zakuszkája
130 CAL
90 perc
Nehézség: 1
11 éve
befőzés
hagyományos
zöldség
Andi ketchupja
60 CAL
150 perc
Nehézség: 1
11 éve
befőzés
hagyományos
hal
zöldség
Céklás marinált halfilé
450 CAL
60 perc
Nehézség: 1
13 éve
Akác- vagy bodzaviráglekvár
13 éve
befőzés
hagyományos
zöldség
Tárkonyos gomba
200 CAL
60 perc
Nehézség: 1
1
...
5
...
10
8 tipp, amire a citromot használhatod az étkezésen kívül
Neked is bebőrösödik a puding teteje? Ezzel a trükkel garantáltan nem lesz többé problémád
Újkrumplipucolási kisokos
7 tipp a tökéletes máglyarakáshoz
A katonák is ezt ették
Meglepő, de így hat az egészségünkre a meggy és a cseresznye!
5 étel, amit elkészíthetsz a kenyérpirítóban
4 ok, hogy minden nap egyél málnát
Zöldséges fogások főzés nélkül? Mutatjuk a megoldást
Strandmenü otthon: így készíts hekket házilag
Friss, zsenge, egészséges és ingyen van: szedjünk csalánt!