Előételek
Levesek
Főételek
Saláták
Desszertek
Magazin
Gasztro blogok
Előfizetés
Nyomtatott lap
Digitális lap
Oldal kiválasztása
címke: befőzés
9 éve
befőzés
lekvár
menta
szeder
szilva
Szilva-szeder lekvár mentával
30 CAL
135 perc
Nehézség: 1
10 éve
befőzés
gyümölcs
lekvár
Citromos-vaníliás almalekvár
80 CAL
45 perc
Nehézség: 1
10 éve
befőzés
gyümölcs
lekvár
zöldség
Narancsos-gyömbéres sütőtöklekvár
50 CAL
60 perc
Nehézség: 1
10 éve
befőzés
gyümölcs
zöldség
Narancsos birsalma chutney lila hagymával
80 CAL
35 perc
Nehézség: 1
10 éve
befőzés
lekvár
zöldség
Cukkinilekvár
170 CAL
50 perc
Nehézség: 1
10 éve
befőzés
zöldség
Gyors kovászos uborka
50 CAL
10 perc
Nehézség: 1
10 éve
Befőtt
befőzés
hagyományos
zöldség
Nyári csalamádé
40 CAL
30 perc
Nehézség: 1
10 éve
befőzés
gyümölcs
szósz, mártás
Sárgabarackcsatni
340 CAL
110 perc
Nehézség: 2
10 éve
befőzés
gyümölcs
lekvár
Cseresznyés ribiszkelekvár
430 CAL
55 perc
Nehézség: 1
10 éve
befőzés
dzsem
gyümölcs
Ribiszkezselé
280 CAL
55 perc
Nehézség: 1
1
...
4
...
10
Illatos, fanyar birs
A világ legegyszerűbb étele: a sólet
Így lesz villámgyorsan friss kenyered: szódás cipó lépésről lépésre
Ezért jó, ha ismered a sárgaborsót
Így készül a tökéletes tócsni!
Ezekkel a praktikákkal tízezreket spórolhatsz a konyhapénzen
Miért együnk sok céklát?
Kedvencünk, a brokkoli
Fahéjas csiga, kicsit másként
Így védekezzünk a megbarnult csalamádé ellen: mutatjuk a trükköt