Cukkinilekvár

Cukkinilekvár

Lereszelem a cukkinit, lecukrozom. Alaposan kifacsarom
a citromokat, és a rostokkal együtt hozzáöntöm (a héját
nem szoktam beletenni). Kicsit állni hagyom, aztán főzni
kezdem. A cukkini nem fog szétfőni. Körülbelül félóra rotyogtatás után botmixerrel összetöröm. Szép lekvár állagú lesz rögtön. Kicsit még rotyogtatom, aztán a legvégén hozzákeverem a gyömbért, és már rakom is üvegekbe, majd a dunsztba. Érdemes kicsi üvegbe tenni. Mi szoktuk húsokhoz is enni, de nagyon finom kenyéren is.

kaloria 170 CAL
ido 50 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.