Előételek
Levesek
Főételek
Saláták
Desszertek
Magazin
Gasztro blogok
Előfizetés
Nyomtatott lap
Digitális lap
Oldal kiválasztása
címke: befőzés
4 éve
ananász
befőzés
dzsem
gyümölcs
lekvár
málna
Málna-ananász dzsem
CAL
perc
Nehézség: 1
4 éve
Egy, két, há! Egy-két hét, és indul a befőzési szezon!
5 éve
Befőtt
befőzés
mártás
savanyú
szósz
télire
zöldség
Mustáros zöldség télire
90 CAL
60 perc
Nehézség: 1
5 éve
befőzés
lekvár
málna
menta
Mentás málnalekvár
70 CAL
40 perc
Nehézség: 1
5 éve
befőzés
saláta
savanyú uborka
savanyúság
uborka
Csípős uborka
CAL
perc
Nehézség: 1
Kamra
Befőzés indul! 10 recept kezdőknek és haladóknak!
6 éve
befőzés
diétás
szósz, mártás
vegetáriánus
Zöld fűszeres ecet
20 CAL
5 perc
Nehézség: 1
6 éve
befőzés
gyümölcs
lekvár
vegetáriánus
Kivis eperlekvár
40 CAL
25 perc
Nehézség: 1
8 éve
befőzés
csipkebogyó
lekvár
Hecsedli
80 CAL
180 perc
Nehézség: 1
8 éve
befőzés
birs
birsalma
Gyömbéres birsalmasajt
200 CAL
240 perc
Nehézség: 2
1
...
3
...
10
Medvehagyma kisokos: Így gyűjtsd be a tavasz első szuperzöldjét
A hagymák csodálatos gyógyhatásai
A palacsinták királya
Kevert tészta: a legegyszerűbb desszert a világon!
A legújabb konyhai kedvencünk
4 tipp, hogy tökéletes legyen a lasagne
Tavaszi méregtelenítés: léböjt vagy nyerskoszt?
Hungarikum
10 tarhonyás étel, amit gyorsan elkészíthetünk
3 étel, amelytől csak még éhesebb leszel
6 tipp, hogy minden mártás és szósz csomómentes legyen