Előételek
Levesek
Főételek
Saláták
Desszertek
Magazin
Gasztro blogok
Előfizetés
Nyomtatott lap
Digitális lap
Oldal kiválasztása
címke: befőzés
13 éve
befőzés
hagyományos
zöldség
Grillezett zöldségek télire
200 CAL
60 perc
Nehézség: 1
13 éve
Csemege karfiol
13 éve
befőzés
hagyományos
zöldség
Berényi vegyes vágott savanyúság
200 CAL
60 perc
Nehézség: 1
13 éve
Csemegeuborka
13 éve
Fűszeres őszibarackbefőtt mézzel
13 éve
befőzés
hagyományos
lekvár
zöldség
Lecsólekvár
150 CAL
60 perc
Nehézség: 1
13 éve
befőzés
gyümölcs
hagyományos
lekvár
zöldség
Áfonyás lilahagyma-lekvár
500 CAL
60 perc
Nehézség: 1
13 éve
befőzés
gyümölcs
hagyományos
lekvár
Mézes egreslekvár citromfűvel
500 CAL
60 perc
Nehézség: 1
13 éve
Befőtt
befőzés
gyümölcs
hagyományos
Zölddió-befőtt
400 CAL
45 perc
Nehézség: 1
13 éve
befőzés
gyümölcs
lekvár
Pikáns sárgabaracklekvár
110 CAL
30 perc
Nehézség: 1
1
...
6
...
10
Nyaralós reggeli itthon
Főtt kukorica tíz perc alatt
8 tipp, amire a citromot használhatod az étkezésen kívül
Neked is bebőrösödik a puding teteje? Ezzel a trükkel garantáltan nem lesz többé problémád
Újkrumplipucolási kisokos
7 tipp a tökéletes máglyarakáshoz
A katonák is ezt ették
Meglepő, de így hat az egészségünkre a meggy és a cseresznye!
5 étel, amit elkészíthetsz a kenyérpirítóban
4 ok, hogy minden nap egyél málnát
Zöldséges fogások főzés nélkül? Mutatjuk a megoldást