Előételek
Levesek
Főételek
Saláták
Desszertek
Magazin
Gasztro blogok
Előfizetés
Nyomtatott lap
Digitális lap
Oldal kiválasztása
címke: befőzés
12 éve
befőzés
hagyományos
zöldség
Grillezett zöldségek télire
200 CAL
60 perc
Nehézség: 1
12 éve
Csemege karfiol
12 éve
befőzés
hagyományos
zöldség
Berényi vegyes vágott savanyúság
200 CAL
60 perc
Nehézség: 1
12 éve
Csemegeuborka
12 éve
Fűszeres őszibarackbefőtt mézzel
12 éve
befőzés
hagyományos
lekvár
zöldség
Lecsólekvár
150 CAL
60 perc
Nehézség: 1
12 éve
befőzés
gyümölcs
hagyományos
lekvár
zöldség
Áfonyás lilahagyma-lekvár
500 CAL
60 perc
Nehézség: 1
12 éve
befőzés
gyümölcs
hagyományos
lekvár
Mézes egreslekvár citromfűvel
500 CAL
60 perc
Nehézség: 1
12 éve
Befőtt
befőzés
gyümölcs
hagyományos
Zölddió-befőtt
400 CAL
45 perc
Nehézség: 1
12 éve
befőzés
gyümölcs
lekvár
Pikáns sárgabaracklekvár
110 CAL
30 perc
Nehézség: 1
1
...
6
...
10
Reszelt zöldség sütve – mindnyájan imádjuk
Keksziskola – mi már az adventre gondolunk
Befőzés
Penész a lekváron: megehetjük vagy dobjuk ki?
A világ legjobb aprósüteménye
Csipketea, az őszi-téli csodaital
4 tipp a tökéletes mézeskalácshoz
Kanalazható gyönyörűség
Egy tál dödölle, ettél belőle?
Párizsi – az elveszett ártatlanság
6 egyszerű trükk, hogy gyorsabban elkészüljön az ebéd