Előételek
Levesek
Főételek
Saláták
Desszertek
Magazin
Gasztro blogok
Előfizetés
Nyomtatott lap
Digitális lap
Oldal kiválasztása
címke: kolbász
9 hónapja
bab
bableves
fehérbableves
kolbász
leves
Nagyim kolbászos fehérbablevese
CAL
120 perc
Nehézség: 1
10 hónapja
főétel
hagyományos
hurka
kolbász
nokedli
Hurka és kolbász nokedlival
750 CAL
75 perc
Nehézség: 1
10 hónapja
disznóvágás
egytálétel
kolbász
velő
Kolbászhúsos velő
470 CAL
40 perc
Nehézség: 1
10 hónapja
borkorcsolya
csiga
kolbász
pizzatészta
torma
Kolbászkrémes-tormás csiga
CAL
50 perc
Nehézség: 1
10 hónapja
Disznótor 1959-ben
11 hónapja
disznótor
hagyományos
kolbász
leves
Jászberényi disznótorosleves
CAL
65 perc
Nehézség: 1
11 hónapja
burgonya
kolbász
leves
Kolbászgombócos burgonyaleves
340 CAL
45 perc
Nehézség: 1
1 éve
csülök
főétel
kolbász
sertés
Kolbászos csülök
205 CAL
perc
Nehézség: 1
1 éve
borsikafű
kolbász
krumpli
lecsó
paradicsom
Erdélyi krumplis lecsó
CAL
40 perc
Nehézség: 1
1 éve
borsó
egytálétel
kolbász
tojás
újburgonya
Zöldborsós rakott újburgonya
550 CAL
70 perc
Nehézség: 1
1
...
2
...
6
Befőzés
Penész a lekváron: megehetjük vagy dobjuk ki?
A világ legjobb aprósüteménye
Csipketea, az őszi-téli csodaital
4 tipp a tökéletes mézeskalácshoz
Kanalazható gyönyörűség
Egy tál dödölle, ettél belőle?
Párizsi – az elveszett ártatlanság
6 egyszerű trükk, hogy gyorsabban elkészüljön az ebéd
6 ellenállhatatlan fogás céklából
5 dolog, amit a nagymama sohasem dobott ki