Előételek
Levesek
Főételek
Saláták
Desszertek
Magazin
Gasztro blogok
Előfizetés
Nyomtatott lap
Digitális lap
Oldal kiválasztása
címke: tartósítás
3 hónapja
Egész évben medvehagyma
3 éve
Így tegyél el friss zöldfűszert télire! 4 egyszerű tartósítási tipp
4 éve
Egy, két, há! Egy-két hét, és indul a befőzési szezon!
1
Együnk virágokat!
Ha sok a zöldfűszerünk, csináljunk belőle pesztót!
Neked is bebőrösödik a puding teteje? Ezzel a trükkel garantáltan nem lesz többé problémád
6 tipp, hogy minden mártás és szósz csomómentes legyen
Így főzd be a paradicsomot télire!
Bazsalikom, a kertek királynője
Nyaralós reggeli itthon
Így lesz tökéletes a szilvás gombóc
Kánikula ellen fagyival
Így készül az eredeti smarni, azaz a császármorzsa – recepttel!