Előételek
Levesek
Főételek
Saláták
Desszertek
Magazin
Gasztro blogok
Előfizetés
Nyomtatott lap
Digitális lap
Oldal kiválasztása
címke: velő
8 hónapja
csülök
főétel
hagyományos
pörkölt
sertés
velő
Velős csülökpörkölt
420 CAL
150 perc
Nehézség: 1
9 hónapja
disznóvágás
egytálétel
kolbász
velő
Kolbászhúsos velő
470 CAL
40 perc
Nehézség: 1
9 hónapja
gersli
gulyás
leves
velő
Gerslivel főtt velős gulyás
330 CAL
150 perc
Nehézség: 1
1 éve
rántott
tojás
velő
velőrózsa
zsemlemorzsa
Velőrózsa rántva pikáns mártással
CAL
40 perc
Nehézség: 1
2 éve
előétel
pirítós
velő
Velős pirítós madársalátával és lila hagymával
260 CAL
20 perc
Nehézség: 1
4 éve
főétel
kolbász
tészta
ünnepi
velő
Velős ördöglángos másnapokra
810 CAL
120 perc
Nehézség: 1
4 éve
belsőség
főétel
pörkölt
sertés
velő
Velős toros pörkölt
340 CAL
175 perc
Nehézség: 2
1
Ezekkel a praktikákkal tízezreket spórolhatsz a konyhapénzen
Miért együnk sok céklát?
Kedvencünk, a brokkoli
Fahéjas csiga, kicsit másként
Így védekezzünk a megbarnult csalamádé ellen: mutatjuk a trükköt
Immunerősítő és gyógyító növények
5 mennyei paradicsomszósz, amitől még finomabb lesz a spagetti
Éttermek a Budai Várban: gasztronómiai utazás Budapest szívében
Fahéj: együk vagy ne együk?
Nélkülözhetetlen trió