Előételek
Levesek
Főételek
Saláták
Desszertek
Magazin
Gasztro blogok
Előfizetés
Nyomtatott lap
Digitális lap
Oldal kiválasztása
címke: velő
1 éve
csülök
főétel
hagyományos
pörkölt
sertés
velő
Velős csülökpörkölt
420 CAL
150 perc
Nehézség: 1
1 éve
disznóvágás
egytálétel
kolbász
velő
Kolbászhúsos velő
470 CAL
40 perc
Nehézség: 1
1 éve
gersli
gulyás
leves
velő
Gerslivel főtt velős gulyás
330 CAL
150 perc
Nehézség: 1
1 éve
Rántott
tojás
velő
velőrózsa
zsemlemorzsa
Velőrózsa rántva pikáns mártással
CAL
40 perc
Nehézség: 1
3 éve
előétel
pirítós
velő
Velős pirítós madársalátával és lila hagymával
260 CAL
20 perc
Nehézség: 1
5 éve
főétel
kolbász
tészta
ünnepi
velő
Velős ördöglángos másnapokra
810 CAL
120 perc
Nehézség: 1
5 éve
belsőség
főétel
pörkölt
sertés
velő
Velős toros pörkölt
340 CAL
175 perc
Nehézség: 2
1
Így lesz tökéletes a muffin
A hat legjobb nyári sütés nélküli torta
A világ legdrágább fűszerével ízesítve
3 mennyei szilvás süti, aminek lehetetlen ellenállni
Így lesz igazán jó a tojásleves
Kovászos uborka – nélküle el sem tudjuk képzelni a nyarat
Mit csináljunk a görögdinnyével?
Tények és tévhitek a vendéglátós életről!
Így lesz tökéletes a szilvás gombóc
Így készül az eredeti smarni, azaz a császármorzsa – recepttel!