Előételek
Levesek
Főételek
Saláták
Desszertek
Magazin
Gasztro blogok
Előfizetés
Nyomtatott lap
Digitális lap
Oldal kiválasztása
címke: velő
1 éve
csülök
főétel
hagyományos
pörkölt
sertés
velő
Velős csülökpörkölt
420 CAL
150 perc
Nehézség: 1
1 éve
disznóvágás
egytálétel
kolbász
velő
Kolbászhúsos velő
470 CAL
40 perc
Nehézség: 1
1 éve
gersli
gulyás
leves
velő
Gerslivel főtt velős gulyás
330 CAL
150 perc
Nehézség: 1
1 éve
Rántott
tojás
velő
velőrózsa
zsemlemorzsa
Velőrózsa rántva pikáns mártással
CAL
40 perc
Nehézség: 1
2 éve
előétel
pirítós
velő
Velős pirítós madársalátával és lila hagymával
260 CAL
20 perc
Nehézség: 1
5 éve
főétel
kolbász
tészta
ünnepi
velő
Velős ördöglángos másnapokra
810 CAL
120 perc
Nehézség: 1
5 éve
belsőség
főétel
pörkölt
sertés
velő
Velős toros pörkölt
340 CAL
175 perc
Nehézség: 2
1
Főtt kukorica tíz perc alatt
8 tipp, amire a citromot használhatod az étkezésen kívül
Neked is bebőrösödik a puding teteje? Ezzel a trükkel garantáltan nem lesz többé problémád
Újkrumplipucolási kisokos
7 tipp a tökéletes máglyarakáshoz
A katonák is ezt ették
Meglepő, de így hat az egészségünkre a meggy és a cseresznye!
5 étel, amit elkészíthetsz a kenyérpirítóban
4 ok, hogy minden nap egyél málnát
Zöldséges fogások főzés nélkül? Mutatjuk a megoldást
Strandmenü otthon: így készíts hekket házilag