1. MEGŐRZI AZ ÉP ELMÉNKET
A krémben található egyszeresen telített zsírsavaknak gyulladáscsökkentő hatásuk van, így megakadályozhatják az agykárosodást.
2. JÓLLAKUNK
Gazdag zsírban és fehérjében, ezért rendkívül tápláló a mogyoróvaj. Az ideális napi adag két evőkanál.
[eadvert]
3. JÓT TEHET A BABÁNAK
A terhesség alatt fogyasztva megelőzhetjük gyermekünk mogyoróallergiájának kialakulását.
4. ALACSONYABB LESZ A CUKORBETEGSÉG KOCKÁZATA
Heti ötször napi két evőkanálnyi mogyoróvaj majdnem 30%-kal csökkentheti a diabétesz kialakulásának esélyét!
5. ÉPÜLNEK AZ IZMAINK
A földimogyoró több fehérjét tartalmaz, mint az olajos magvak többi fajtája – 2 evőkanál 8 grammot. Így könnyebben épül az izom, és kevesebbet eszünk, mert sokáig tart a telítettségérzet.
6. MEGERŐSÖDNEK A CSONTJAINK
A K-vitamin segíti a kalcium testünkön belüli terjedésében, ami jót tesz a csontok egészségének.
7. ENERGIKUSABBAK LESZÜNK
Mindez a fehérjének, a rostoknak és az egészséges zsíroknak köszönhetően. Éljen a mogyoróvaj!