címke: egészség

1 hónapja
Promóció
egészségegészséges életmódkiegyensúlyozott életmódőszi táplálkozásszezonális táplálkozástáplálkozás
A nappalok rövidülésével és a hőmérséklet csökkenésével hajlamosak vagyunk kevesebb figyelmet fordítani az étkezésünkre: sokan egészen tavaszig elfeledkeznek a kiegyensúlyozott és egészséges életvitel ismérveiről.
CAL percNehézség:
3 hónapja
(x)
egészségGallicoopGalliopulykapulykahús
Talán nem is gondoltad volna, de a pulykahús az egyik legsoványabb húsfajta, hiszen a zsírtartalma az egy százalékot sem éri el. Ezért nem csoda, hogy sok fogyókúrás recept úgy kezdődik: vegyél egy szelet pulykamellet. Hiszen a pulykahús emellett ízletes és fehérjében gazdag, vagyis tökéletesen beilleszthető a legtöbb diétába.
CAL percNehézség:
4 hónapja
A gasztroenterológiai konzultáció nem csupán abban az esetben indokolt, ha komolyabb tüneteket – úgymint véres széklet, drasztikus súlycsökkenés – tapasztalunk, de abban az esetben is ajánlatos jelentkezni a vizsgálatra, ha az enyhébb szimptómák valamelyikét észleljük a mindennapok során. A hasmenés vagy székrekedés, az indokolatlanul kellemetlen szájszag, a rendszeresen jelentkező haspuffadás is megalapozottá teszik, hogy a kezünkbe véve az irányítást, szakorvos segítséget kérjük.