A krumplit meghámozzuk, nyersen lereszeljük. Hozzáadjuk a lisztet és a tojásokat, sóval, őrölt borssal, delikáttal ízesítjük, majd jól összekeverjük.
Serpenyőben kevés olajat forrósítunk. A burgonyamasszát evőkanál segítségével az olajba tesszük, a kanál hátával 1 cm vastag lepényekké simítjuk. A lepénykék mindkét oldalát kb. 5-5 perc alatt szép pirosra sütjük. Papírszalvétára szedjük, hogy a felesleges zsiradékot leitassuk.
A felkockázott hagymát kevés olajon megpirítjuk. Rátesszük a kockákra vágott húst, sóval, őrölt borssal, apróra vágott fokhagymával ízesítjük, és kicsi vízzel puhára pároljuk. A kisütött tócsnilapokat megtöltjük hússal, a tetejüket leöntjük tejföllel. Erre kerül a pirított káposzta, melyet úgy készítünk, hogy a káposztát lereszeljük, besózzuk, kicsit állni hagyjuk, majd olajon megpirítjuk.