Forrás: Ványi László

Ananászos csirkemelltorony

Ananászos csirkemelltorony

A csirkemelleket nagyobb szeletekre vágjuk. Megsózzuk, és a forró olajban mindkét oldalán megsütjük. Ne süssük
sokáig, hogy ne száradjon ki! Az ananászkarikákat
keresztben félbevágjuk, hogy vékonyabb szeleteket kapjunk, majd elkezdjük a toronyépítést. Alulra
egy hússzelet kerül, erre egy karika ananász. Bőven megszórjuk reszelt sajttal, majd így folytatjuk, amíg a hozzávalók elfogynak. A legfelső emelet reszelt sajt legyen. A tornyot két-két hosszú hústűvel vagy hegyes hurkapálcával felülről megtűzzük, hogy ne dőljön el. Ezután tepsibe tesszük, és forró sütőben addig sütjük, amíg a tetején lévő sajt megpirul.

kaloria 480 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Ványi László

Ajánlataink