Banános desszert
A vaníliás pudingporból és a tejből vaníliakrémet készítünk. Hűlés közben folyamatosan kevergetve
hozzáadjuk a vaníliás cukrot meg a vajat.
Keresztben kettévágjuk a banánokat, és hosszában akkora lyukat fúrunk a közepükbe, amekkorát csak lehetséges. Az elkészített vaníliakrémből elveszünk 4 evőkanállal, és összekeverjük a túróval, a citromlével meg a banánokból kifúrt péppel. Finom krémmé eldolgozzuk, azután
beletöltjük a kifúrt banánokba. A banánok két végét betömjük 1-1 szem ribiszkével. Ezután lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, és forró olajban kisütjük. A kirántott banánokat tányérra tesszük, és leöntjük a maradék vaníliakrémmel. A krém tetejére 1-1 gombóc eperfagyit teszünk, végül rászórjuk a maradék ribiszkét.