Bazsalikomos sajtkrémmel töltött pisztráng bébirépával

Beirdaljuk a halakat, kívül-belül besózzuk, félretesszük pihenni.

Kikeverjük a mascarponét a tojással, a zúzott fokhagymával, a felaprított újhagymával, a finomra tépkedett bazsalikommal és a zabpehellyel, a végén sózzuk. Ezt is hagyjuk kicsit állni, hogy a zabpehely megdagadjon benne. Betöltjük végül a halak hasüregébe.

Egy kisebb tepsit kikenünk zsiradékkal, belefektetjük a megtöltött halakat. Olívaolajjal meglocsoljuk, majd 180 fokos sütőben 30-40 perc alatt megsütjük.

Közben a bébirépát megfuttatjuk a vajon, sózzuk, majd meghintjük a finomra vágott petrezselyem zöldjével.

Halfilé rakott kelkáposztával és sült édesburgonyával

kaloria 370 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.