Csirkebrassói

Apró kockára vágjuk a szalonnát, kipirítjuk. Hozzáadjuk a felszeletelt vöröshagymát, majd a zúzott fokhagymát, és megfuttatjuk. Rádobjuk a felkockázott csirkecombot, sózzuk-borsozzuk, és pirítjuk pár percig. Fedővel lefedjük, és kis lángon addig főzzük, míg a hús meg nem puhul (víz nem kell alá, mert a csirke majd enged magából).

Közben megpucoljuk a krumplit, cikkekre vágjuk, sós vízben felrakjuk főni. Amint felforrt, leszűrjük. Bő, forró olajban vagy tepsiben, forró sütőben megpirítjuk.

kaloria 450 CAL
ido 40 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.