Forrás: Pásztor Tünde

Csirkeragu marengói módra

Csirkeragu marengói módra

Megfuttatjuk az olajon az apróra vágott vöröshagymát. Ha
már üveges, belereszeljük a fokhagymát, ráöntjük a paradicsompürét. Rátesszük a kisebb darabokra vágott csirkét meg a nagyobb darabokra szabott sárgarépát. Kicsit összepirítjuk, majd öntünk alá egy kevés vizet, beletesszük a babérlevelet, s fedő alatt puhára pároljuk, mintha pörköltet főznénk. Ha kell, időnként pótoljuk az elfőtt folyadékot. Amikor már majdnem kész, belerakjuk a cikkekre vágott gombát, s jól összeforraljuk. Megkóstoljuk, ha kell, adunk hozzá némi sót. Főtt tésztával vagy rizzsel tálaljuk.

kaloria 370 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink