Currys rizzsel töltött csibecomb
A csirkecombokat besózzuk és félretesszük, a mazsolát langyos vízbe beáztatjuk. A rizst kevés olajon fehéredésig
pirítjuk, majd felöntjük másfélszeres mennyiségű forró vízzel, megsózzuk, csipetnyi curryvel fűszerezzük, és fedő alatt megpároljuk. Hozzáadjuk a leszűrt, lecsepegtetett mazsolát, az apró kockákra vágott sárgarépát és póréhagymát, majd belekeverjük a felvert tojásokat. A tölteléket ízlés szerint sóval és curryvel utánízesítjük, azután a csirkecombok fellazított bőre alá töltjük.
A húst kiolajozott tepsibe tesszük, öntünk alá 1-1,5 dl vizet, azután fólia alatt a 160 fokos sütőben puhára pároljuk. Ha elkészült, levesszük a fóliát, és ropogósra pirítjuk a combok bőrét.