Fehérboros karalábés csirkemell spenótos, mogyorós rizzsel

Az öt deka vajon megdinszteljük a finomra vágott vöröshagymát. Hozzáadjuk a meghámozott, kockákra vágott karalábét, az áttört fokhagymát, két percig pároljuk, közben sózzuk és borsozzuk. Rátesszük a kockákra vágott csirkemellfilét, fehéredésig pároljuk. Ráöntjük a fehérbort és az alaplevet, fél órát főzzük.

A lisztet kevés hideg vízben csomómentesre keverjük, behabarjuk vele a ragut. Hozzászórjuk az összevágott kaprot, és jól kiforraljuk.

A körethez átforrósítjuk a rizst a két evőkanál zsiradékon. Hozzáöntjük a forró alaplevet, és fedő alatt 20 percig pároljuk kis lángon. Közben egy száraz serpenyőben megpirítjuk a mogyorót. A bébiparajt megmossuk, leszárítjuk, végül mindezt hozzáforgatjuk az elkészült, még forró rizshez.

Csirkés karalábéleves tarhonyával

kaloria - CAL
ido 40 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.