Fetás-húsgombócos tepsis újburgonya

Keverőtálba tesszük a darált húst. Hozzáadjuk a két evőkanál zsemlemorzsát, ízesítjük sóval, borssal, zúzott fokhagymával, oregánóval és bazsalikommal. Alaposan átgyúrjuk, majd kis diónyi gombócokat formázunk a masszából.

A burgonyagumókat alaposan megmossuk. Egy tepsit kikenünk zsiradékkal, beleöntjük a krumplit. Picit megsózzuk. A tetején egyenletesen elosztjuk a húsgombócokat. Rámorzsoljuk a feta sajtot. Meglocsoljuk két-három evőkanál olvasztott zsírral vagy olajjal. 180 fokos sütőben körülbelül 20 perc alatt pirosra sütjük.

Magos rántott gomba fokhagymás tejfölben sült újburgonyával

kaloria - CAL
ido 40 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink