Forrás: Pásztor Tünde

Füstöltlazac-tatár

  1. Egy deszkán késsel felaprítjuk a lazacot. Kis tálkában ízesítjük egy-két kanálnyi zöldcitromlével, sóval, őrölt zöld borssal, kevés finomra vágott snidlinggel. Formázógyűrű segítségével négy kis korongot alakítunk ki belőle. Tányérokra rendezzük a salátát vagy a csírát, meglocsoljuk pici olívaolajjal, a tetejére tesszük a lazackorongot. Lime-cikkekkel díszítjük. Pirított zsemleszeletekkel tálaljuk.

Mézes-gyömbéres lazac kukoricás bulgurral, citromos tejföllel

Avokádóhab füstölt lazaccal és uborkával

kaloria 140 CAL
ido 15 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.