Fűszeres csirkemell spenótos pennével

Fűszeres csirkemell spenótos pennével

A tésztát lobogó, sós vízben kifőzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük, olívaolajjal összekeverjük és félretesszük.
Az aszalt paradicsomot apróra felkockázzuk, a fűszernövényeket csíkokra vágjuk, sóval és 3 gerezd zúzott fokhagymával jól elkeverjük. Ezzel alaposan bekenjük a csirkemelleket, és 3-4 órát érleljük a pácban. A csirkemelleket kiolajozott tűzálló tálba tesszük, és a 160 fokos sütőben készre sütjük. Mellé rakjuk a cikkekre vágott, borssal és pici cukorral megszórt paradicsomot is.
Felszeleteljük a maradék fokhagymát, olajon megfuttatjuk.
Hozzátesszük a parajleveleket, sóval és borssal ízesítjük,
majd ha kissé összeesett, hozzákeverjük a főtt tésztához.
A sült csirkemellhez ezt kínáljuk köretnek.

kaloria 500 CAL
ido 50 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.