Pác
Első lépésként mozsárban összezúzzuk a csirkepác hozzávalóit. Bedörzsöljük vele a megtisztított far-hátakat, és állni hagyjuk.
Töltelék
A töltelékhez a sonkát nagyon apróra összevagdaljuk. Hozzáadjuk a főtt tojásokat és a baromfimájast. A kenyérszeleteket vízbe áztatjuk, kicsavarjuk, és az is mehet a töltelékbe. Hozzáadjuk a petrezselymet, vöröshagymát és fokhagymát apróra vágva. Ízesítjük borssal, pirospaprikával, oregánóval, curryporral, sóval, végül hozzáadjuk az egész tojást, és alaposan összeforgatjuk az ízeket.
Gazdagon töltött csirke far-hát
A bedörzsölt csirkehús üregét megtöltjük, és baconszeletekkel szorosan betekerjük. Kiolajozott tepsibe egymás mellé sorakoztatjuk, és megspékeljük vékony lilahagyma-karikákkal. Tejszínnel leöntve, előmelegített sütőben 200 fokon fóliával letakarva sütni kezdjük. Amikor a hús megpuhult, megszórjuk reszelt sajttal, és fólia nélkül addig sütjük, amíg a sajt rápirul.