Besózzuk a hús minden oldalát, zsiradékkal körbekenjük. Becsavarjuk alufóliába. Beletesszük egy tepsibe, öntünk alá 3-4 deci vizet. 180 fokos sütőben egy órán át sütjük, majd kihűtjük.
Közben előkészítjük a burkolatot. Finomra metéljük a vöröshagymát, apróra vágjuk a gombát. Kevés zsiradékon megfonnyasztjuk a hagymát, rászórjuk a felvágott petrezselymet, sózzuk-borsozzuk, rádobjuk a gombát, és addig pároljuk, míg a leve nagy része el nem fő. Ekkor megszórjuk liszttel, kicsit lepirítjuk, majd ráöntünk két felvert tojást is, és sűrűre sütjük. Kihűtjük.
A hideg, elősütött húst szárazra töröljük, ráfektetjük a kinyújtott leveles tésztára. Körben bekenjük a gombás masszával. Becsomagoljuk a tésztába, jól összenyomkodjuk. A harmadik tojást pici tejjel felverjük, lekenjük vele a csomagot. A maradék tésztából díszeket vágunk ki, rányomkodjuk a tésztaburokra, azokat is lekenjük. Végül megszórjuk fekete szezámmaggal.
180 fokra előmelegített sütőben még szűk háromnegyed órát sütjük.
Sült zöldségeket adunk mellé.