Forrás: Csonka Ilona

Gyors köményes stangli

  1. Az összes hozzávalót összegyúrjuk. Jól kezelhető, rugalmas tésztát kapunk. Gyúródeszkán vékonyra kinyújtjuk, lekenjük a felvert tojással, sűrűn megszórjuk köménymaggal.
  2. Éles késsel csíkokra vágjuk. Zsírral kikent vagy papírral borított tepsibe sorakoztatjuk, és rögtön süthetjük. 200 fokos sütőben körülbelül 10 perc alatt sül meg.

TRÜKK

Ha van időnk, akkor a teljesen elkészített tésztát tepsistől tegyük hideg helyre (ha szerencsénk van, olyan hideg van odakint, hogy kirakhatjuk az erkélyre). A jól áthűlt, hideg rudakat tegyük a forró sütőbe, még finomabb lesz a végeredmény.

Fűszeres borstangli

 

kaloria 130 CAL
ido 35 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

személyre

Forrás: Csonka Ilona

Ajánlataink