Habcsók bogyós gyümölcsökkel

Habcsók bogyós gyümölcsökkel

A tojásfehérjét robotgéppel közepes fokozaton félig felverjük. Hozzáadjuk a kétféle cukrot, azután a legmagasabb fokozaton kemény habbá verjük. A habot csillagcsöves nyomózsákba töltjük, és sütőpapírral bélelt tepsire körülbelül 20 apró halmot nyomunk. 120 fokra előmelegített sütőben 50-60 perc alatt rózsaszínűre sütjük. A sütőt kikapcsoljuk, az ajtaját félig nyitva hagyjuk, amíg a habcsók kihűl.
A gyümölcsöket egy lábasban, kis lángon darabos pürévé
főzzük. A habcsókokra 1-1 teáskanál porcukorral édesített
krémsajtot púpozunk, és meglocsoljuk az öntettel.

kaloria 150 CAL
ido 80 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.