Hideg csirkés saláta

Hideg csirkés saláta

A csirkemellet kisebb darabokra vágjuk, forró vajon kissé megpirítjuk, majd fedő alatt kis lángon puhára pároljuk. Sózzuk és borsozzuk, azután hagyjuk kihűlni.
A paradicsomot kimagozzuk és felszeleteljük, az uborkát meghámozzuk és karikákra vagy kockákra vágjuk. A háromféle salátát, a paradicsomot, az uborkát meg a búzacsírát összekeverjük, és salátástálba tesszük. A mustárt egy csészében kikeverjük a mézzel. Tálaláskor a kihűlt csirkefalatokat a salátaágyra helyezzük, a mézes mustárt pedig külön tálkában kínáljuk hozzá.

kaloria 370 CAL
ido 20 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.