Hirtelen sült sertéskaraj kukoricaraguval 

1. Először lemorzsoljuk vagy levágjuk a kukoricaszemeket, majd kis sós vízben roppanósra főzzük. Leszűrjük, hagyjuk szikkadni. Kicsit kiveregetjük a húsokat, bedörzsöljük a fokhagymával, sózzuk és borsozzuk. Kevés zsiradékon mindkét oldalukat megsütjük pár perc alatt. Kiszedjük a serpenyőből, melegen tartjuk.

2. A serpenyőbe a pecsenyezsírba szórjuk az összevágott lila hagymát, és kevergetve megpároljuk. Hozzáöntjük a főtt kukoricát, pár percig együtt sütjük. Tálalásnál ezt a zöldségragut halmozzuk a húsokra. Vajas burgonyapürét kínálunk mellé.

Egészben sült fűszeres karaj

13 fogás karajból a rántott húson túl

kaloria 550 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.