Forrás: Apetito étterem

Libamájérmék bundás kenyéren, pikáns paradicsommártással

Libamájérmék bundás kenyéren, pikáns paradicsommártással

A paradicsomot forró vízzel leforrázom, majd jeges vízbe téve lehúzom a héját, és a magját eltávolítom. A paradicsomot 3 evőkanál olívaolajjal, a fokhagymával és ízlés szerint sóval leturmixolom, felfőzőm, majd felhasználásig félreteszem. Egy serpenyőben étolajat hevítek, majd az 1-2 centisre vágott baguetteszeleteket
tojással bundázom és megsütöm. Egy másik serpenyőben kevés olívaolajon a libamájat szép pirosra sütöm. A paradicsommártásba apróra vágott friss bazsalikomot, borsot és majoránnát keverek. Külön serpenyőben
személyenként megsütök tükörtojásnak egy-egy tojást. Tálaláskor a bundás kenyérre teszem a libamájérméket,
a tükörtojást, és elrendezem körülötte a paradicsommártást.

kaloria 950 CAL
ido 35 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Apetito étterem

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.